Warrior cats RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Goto down
Adderstar
Adderstar
Poèet pøíspìvkù : 19

Příběh Říčního klanu I. - Stránka 3 Empty Re: Příběh Říčního klanu I.

Fri Aug 17, 2018 6:21 pm
Tábor
Opět se z něj stal spíše nasluchač, přeci jen si musel všechna ta slova, která mu Našeptávač říkala, v hlavě dobře srovnat. Sem tam pokývl hlavou, v duchu jen doufal, že si na to jednou zvykne - on sám si to nedokázal představit, potřeboval se neustále dívat okolo sebe dvěma očima, jinak by se začal cítit velmi nejistě. "Takže o pozici léčitelky zájem přímo nemáš?" zeptal se na rovinu, aby se ujistil. Sice to bylo to, co z jejího povídání vyvodil, ale i tak se pro jistotu zeptal. Zároveň přitom myslel na to, jestli by se nestal léčitelem někdo jiný z klanu - někdo, koho by ona mohla vyučit - ale nikdo ho nenapadl. Darkfur i Silverleaf vypadaly spíš na válečnice od pohledu.
"Tvoje schopnost se bude v budoucnosti rozhodně hodit. Rád bych tě měl u sebe, pokud se bude dít něco důležitého nebo se bude nějaká kočka chovat podivně," pronesl jednoduše. Insinktivně střihl uchem při zmínce o známostech a jeho mysl se znovu vrátila na onen boj. Toho se asi nikdy nezbavím, pomyslel si trochu trpce, ale ve skutečnosti mu nevadilo, že se na něco takového Našeptávač zeptala. "Nevím, nevím... V den boje se toho stalo strašně moc, bylo těžké se soustředit," zamrmlal, přičemž mával ocasem ze strany na stranu, jak moc si snažil vzpomenout se. Zpozorněl a prudce trhl hlavou tak, aby se díval Našeptávač do očí, když se mu do hlavy vkradla jistá vzpomínka. "Nebyla jsi tam taky? Když se ten boj odehrál?" Necítil za potřebné vysvětlovat, jaký boj. Pokud tam byla, hned jí to dojde, pokud ne, alespoň to bude moc setřást pryč.
Silverleaf
Silverleaf
Poèet pøíspìvkù : 45

Fri Aug 17, 2018 8:38 pm
Hranice se Shadowclanem- Řeka

Trefila jsem se. Náhodou byla má odpověď zprávná a hned jak mi Dark řekla o hrozbě Stínových, zapamatovala jsem si ten pach. Jelikož jsem na území u hranic cítila i jiné klany, dokázala jsem si to spojit. Dobře jsem však znala zatím jen pachy stínových a říčních. "Jsem hned za tebou," ujistila jsem ji než jsme se rozešli. Vlastně jsem neměla co víc říct. Najednou mě však napadla taková menší otázečka. "Proč ses ptala jestli jsou mý rodiče z klanu?" zeptám se. Když se objevíme před řekou, zaraduju se. Milovala jsem vodu, ale teď jsem si v ní nemohla užívat, musela jsem s Dark podat zprávu o Shadowclanu. Přeplula jsem na druhou stranu a opět se zařadila vedle Darkfur. Byla to malá kočka, dokonce i já jsem byla vyšší, ale ne o moc, stále jsem byla v takové té střední velikosti. "Jasně! Ale lovit moc neumím, sama jsem se to moc dobře nenaučila a zatím moc nezvládám techniku kterou by mi to šlo," přiznám se a podívám se ba vodu. Překrásně se leskla, ale zase tu nebylo horko, bylo tu dobře. Tady se mi opravdu líbilo.
Darkfur
Darkfur
Poèet pøíspìvkù : 36

Fri Aug 17, 2018 9:04 pm
ŘEKA
Dark se při te otázce zarazila. Silverleaf mela právo se zeptat, přece jenom se Dark zeptala jako první. Lehce mávla ocáskem a zastřihala ušima "No...." zecala nejiste. Nevěděla jak vysvětlit ten zvláštní pocit, který při pohledu na ni nachvilku dostala. Znovu se podivala na Silverleaf "Zdála jsi se mj nějak povedomá. Přitom jsem si jista, že jsme te ještě neviděla. Tak jsem se radši zeptala, zda mi nepripadas povedoma kvůli tomu, že jsem znala tvoje rodice" řekla nakonec a dal pokračovala kolem řeky. Brzo narazila na misto, kde rada lovila. Sedla si a podivala se na Silver "Nevadí.... Tohle je moje oblibene místo na lov. Je to tu přehledne
a je tu dostatek ryb. Tak se zatím koukej"
řekla a podivala se do řeky. Chvilku se neobjevila ani rybicka ale nakonec se jedna objevila. Darkfur se prikrcila a vyčkávala. Dávala si pozor aby n vodu nedopadl její stín. Pak se vrhla na rybku. Chytla ji do zubu a pak ji trhnutim hlavy vyhodila na břeh. Ryba se chvilku mrskala ale pak ji Dark drápy zabila
Silverleaf
Silverleaf

Fri Aug 17, 2018 9:20 pm
Řeka

Vyslechla jsem si její vysvětlení. Jen jsem pokývala hlavou a potom jsem se už zase dívala jen do vody. Mě povědomá nepřišla. Neznala jsem ji ani její barvu kožichu či jméno. Nic mi nepřišlo ani trochu povědomé. "Ne. Já jsem tuz rodiny nejspíš poprvé. Neznám nikoho kdo by prošel po tomto území a zmínil se o tom. Mimochodem, pokud bys znala mé rodiče, tak by ti musela jména Blackhear a William něco říkat," povím s podezřívavým a přesto milým pohledem. Pak jsem se dívala na Dark jak loví. Vylovila rybu hned na první pokus. Zkusila jsem tedy její techniku. Čekala jsem až připluje nějaká ryba a pak jsem po ní skočila. Má nová schopnost, dýchání pod vodou se sice vyplatila, aspoň jsem se neudusila, ale stejně jsem rybu nedostala. Hned potom jsem musela nějakou chvíli počkat na trochu línější rybu. Opět jsem chtěla využít techniku ktrou mě učila bílá Našeptávač, ale zase nic. Tuhle jsem sice už skoro měla, ale kvůli slabému stisku mi unikla jako ta předtím. Povzdechla jsem si. "Vážně nejsem dobrý lovec," povím trochu sklamaně a upřeným pohledem se dívám na jednu rybu. Stále zůstávala na jednom místě jako by mě vyzívala abych ji chytila, nebo se mi vysmívala že to neumím.
Našeptávač
Našeptávač
Poèet pøíspìvkù : 37

Fri Aug 17, 2018 9:33 pm
TÁBOR

Pohodila krátkým ocasem a zamyšleně zabodla pohled do dálky. Jistěže, být léčitelem musela být příležitost, ale ona měla v klanu vskutku jiné plány, než se tahat s bylinkami a léčit prašivé kožichy. Navíc Hvězdní,... Zradili ji, kdyby to měla říci shrnutím. V onom léčitelském klanu s nimi sic měli blízký vztah, ona sama by se k nim nejraději obrátila zády a nechala je býti, i kdyby ji měli proklít. Co když to již udělali? Oslepnutí není jen tak... ostatně, to ani ty nechutné jizvy z jejího hrdla se vydral vzdych, když znovu pohlédla na svého velitele. "Můžu maximálně tak někoho zaučit. Léčitelství... chtěla bych se od něj držet dále, jsou to jak zlé vzpomínky, tak omezení, které bych stejně jednou porušila, čímž by se na mne Hvězdní ještě více rozhněvali a třebas bych doopravdy o tu tlapku přišla" zazubila se mírně. Mnoho koček neví, kolik končetin by jí dnes kvůli jejím vlastním blbostem mělo chybět, ale neměla potřebu to nikomu vykládat ; respekt si nezískává minulostí, ale přítomností. Oh, a že ona bude pracovat tak tvrdě, až se jí a klanu do kterého patří pokloní ostatní prachobyčejní tuláci pousmála se slabě nad tou myšlenkou. Bylo to dokonalé, ale přesto pitomé.
Dále přikývla na jeho slova. "Držela bych se tě i kdybys nechtěl, předci jen osobně sama nechci mít podvodníky ve své nové 'rodině' a sama bych je i přes tvůj protest byla schopna vykopnout" lišácky se usmála nad tímto. Ach, jistěže, jí by nevadilo tvrdošíjně si stát za názorem a odnést si za to například nějaký trest. Když začne mluvit o boji, uhne pohledem. Prožila jich mnoho, ale věděla, že zřejmě mluví o tom zde. "Byla jsem... Dalo by se říci," její hlas se změnil na neutrální, na tváři se jí objevila kamenná maska. "V té době mé srdce na tom bylo zle, obecně můj stav. Sledovala jsem to z dálky. Myší mozek, proč nešla pomoci těm kočkám, co? Polovinu z nich jsem neznala a nevěděla jsem, která patří do jakého klanu. Jen a pouze ta bělostná srst a pach podobný tobě. Nebylo moc co dělat. Vím, že kočky, které na mne křičely již neměly tak roztomilý či krásný obličej, ale bylo to jediné, na co jsem se zmohla" opět pokrčila lehce rameny, jako před chvílí.
Adderstar
Adderstar

Sat Aug 18, 2018 1:03 pm
Tábor
Víc se rozhodl o léčitelství nemluvit, ale zapamatoval si, že pokud se někdo bude chtít stát léčitelem, vloží ho do tlapek Našeptávač. Přitom se jeho myšlenky vrátily k době, kdy byl malým kotětem. Znal kočku a ta si přála stát se léčitelkou, bohužel díky tomu zemřela. Zauvažoval, možná kdyby poznal někoho, jako byla Našeptávač, nebo jí dokázal pomoci sám, všechno by bylo teď jinak. Švihl ocasem. Až moc poslední dobou přemýšlel nad minulostí, což se mu rozhodně nepodobalo. Vždy žil výhradně v přítomnosti a neohlížel se, oči měl upřené do budoucnosti a do toho všeho, co jeho klan teprve čeká.
Pobaveně se ušklíbl nad jejími slovy. "Občas pochybuju, zda jsem tu velitel já nebo ty," řekl, ale nemyslel to nijak vážně ani naštvaně, vlastně mu to nevadilo. Bylo dobré mít někoho, kdo mu dokáže se vším poradit. Občas toho bylo prostě moc, ačkoliv by něco takového nahlas asi nepřiznal. Avšak jeho pohled i tón zvážněly při tématu boje. Příliš ho to nepřekvapilo. Musel zavrtět hlavou. "Ne, podle mě jsi udělala tu lepší volbu. Jak říkáš, pokud jsi ani nevěděla, jaká kočka kam patří, je dost možné, že by to věci ještě zkomplikovalo. A navíc," na chvíli se umlčel, jakoby si nebyl jistý, zda by to, co měl na jazyku, měl doopravdy říct, "navíc si myslím, že pokud by ses tam zapletla, teď bys tu vedle mě nestála," mňoukl. Nechtěl podceňovat její schopnosti, ale boj, který se odehrál, byl skutečně víc než jen krutý a neviděl moc šancí, že by ho přežila. I on vlastně málem zemřel. "Minulost je minulost. To, na co se musíme teď soustředit, je naše budoucnost, zejména pak budoucnost Říčních. A ta bude světlá, to mohu zaručit," řekl sebevědomě a v očích se mu zalesklo. To však nebylo to poslední, co řekl. "Je možné, že... Nepřátelila ses dřív s menším šedým kocourem, se kterým ses setkala u řeky? Který nevěděl, jak ulovit rybu, a tak jsi mu ukázala, jak na to?" tím kocourem samozřejmě myslel sebe. Najednou si tím vším byl tak jistý, když si vzpomněl na to, jakým způsobem lovila před pár dny společně se Silverleaf ryby. Ten způsob byl až příliš stejný s tím, který ho tehdy jeho kamarádka naučila.

//Snad to "dřívější známí" takhle vyhovuje, jestli ne, tak řekni a přepíšu to :D
Našeptávač
Našeptávač
Poèet pøíspìvkù : 37

Sat Aug 18, 2018 4:48 pm
//vůbec, jsem ráda, že jsi s něčím takovým přišla c:

TÁBOR

Vzpomínala na ten boj, lépe by to mohla nazvat jako válku. Všechny klany se tím ale posunuly opět o něco výše, přestože si tím mohli rozbít vztah u Hvězdných - chuti a povinnosti boje neunikne nikdy nikdo, ani nevinné kočky, ani ty, co za vše mohou. Vzbudila se ze zamyšleného stavu a pohlédla na něj, také se musela uškrnout nad jeho slovy - jako on. "Co ty víš, třeba to jednou dotáhnu tak vysoko, že doopravdy velitelkou budu" toto chtěl uskutečnit snad každý válečník - stát se elitou klanu a vést jej. Ach ach, tak se snaž, ať na tebe bude moci být Adderstar vůbec jako na válečníka hrdý! Pousmála se. Jistě, její jméno jednou budou znát všechny klany! I přestože tedy její postižení nepatří mezi něco, čím by se na bitevním poli mohla chválit. V zápalu boje si toho ale nikdo předci jen nevšimne, ne? Ono, když si to tak vezme, na vnitřnosti jí nevidí, jizvy štípají snad je za horka a mrazu a nakonec slepota - ta se v rychlosti zápasu jen tak nespatří, ještě když hluboce dumáte nad tím, jak setřást nepřítele ze sebe.
Střihla ušima zabodla do něj své oči, prakticky oko. "S tím máš pravdu, ať se mi to líbí nebo ne. Stále mne to ale trápí, vzhledem k tomu, že jsem kdysi s klanem ulovila lišku... To jsem ještě nebyla z poloviny slepá, přiznávám" slabě se pousmála a zavrtěla mírně hlavou. Možná měl pravdu, tedy určitě ji měl, ale stále toho trošku litovala a když si na to vzpomněla, trápilo ji to. Ale tak, je to kočka přítomnosti a jestliže dodnes stojí na všech čtyřech, jak řekl sám, bylo dobré nezapojovat se do ní. Třebas by udělala mnohem větší problém a rozpoutala ještě větší peklo, než tohle území zažilo. "Budu se také snažit, aby se tomu to klanu nestalo nic špatného - spíše aby jej nic nesežralo zevnitř, jestliže mne chápeš" zamyslela se nad tím. Ano, ona bude chtít pomoci při vyzvednutí Říčního klanu do výšin - a že se tak jednou i stane. "Pf, si piš! Byl jménem Leaf-něco, či naopak, nepamatuji se dobře. Bylo to hodně vtipné ale, musím se přiznat" očividně jí to nedocvaklo. Z jejích vzpomínek měl kocour světle šedou srst, naopak Adderstar ji měl tmavou - možná proto jí připadal povědomý. Nuž, shoda náhod je možná.
Darkfur
Darkfur

Sun Aug 19, 2018 11:41 am
U ŘEKY

Dark tiše poslouchala, když se Silverleaf rozpovídala o jejich předcích [b"Slysela jsem O Williamovi. Jako mala jsme ho viděla.... Já se taky nenarodila do Riverclanu, ale zila jsem tady většinu svého života " [/b] mnoukla na odpověď. Pak pozorovala mladou bílo hnědou kočku při lovu. Kočka věděla co má dělat, ale neměla ještě moc zkušeností. "Techniku nemáš spatnou. Jenom to chce trochu cviku a zlepšit stisk a rychlost" mnoukla. Pak se rychle vyrhla po te drze rybě, co Silverleaf doslova provokovala. Naštěstí ji ulovila, znovu ji vyhodila na břeh a usmrtila. Pak se podívala na mladou kočku ještě jednou. "Chceš to zkusit znovu nebo už radši půjdeme? Čas jako máme, ale nemůžeme se flakat" řekla a mávla ocasem. Uživala si přítomnost vody a doufala, že brzo bude pršet.

Silverleaf
Silverleaf

Sun Aug 19, 2018 3:59 pm
U řeky

Povídala mi o svém životě a že znala mého otce. Pak jsem sledovala jak ulovila tu drzou rybu. Trochu jsem si povzdechla. Neuměla jsem vůbec moc dobře lovit. Musela jsem si najít svou opravdovou techniku, která mi dost půjde. "Radši půjdeme," řeknu trochu zklamaně ze sama sebe. Vezmu jednu rybu, abych Dark pomohla a vydám se k táboru.
Darkfur
Darkfur

Sun Aug 19, 2018 9:57 pm
ŘEKA ---> TÁBOR

Dark kývla a pak se přesunula k rybce. Vzala tu větší do tlamičky a vydala se směrem k táboru. Za šumění řeky, rychle došli k mostu dbojnožnocum. Šli mnohem rychleji, než když šli směrem ke čtyřem stromum. Přece jenom se za a) zdrželi lovem, i když to bylo zanelbatelne a za b) už tu přece Silver byla, takže nemělo cenu se zdržovat. Svižným krokem docela rychle dorazili k táboru. Dark si az v táboře u uvědomila, že rovnou spolu obnovit značky na hranicích. To bylo fuk, udělá to snad někdo jiny. dark vešla do tábora a rovnou zamítrila k hromadě úlovků. Byla menší než by se ji líbilo. Ale to se zlepší, řekla sama sobe. Odhodila tedy tam rybu a pak vyrazila za velitelem. Tem zrovna mluvil jsou kočkou s mnoha jizvami. Dark se snažila zapátrat v myslk, aby si vzpomněla na její jméno..... Naslouchac
... Našeptávač???? Nebyla ai jista. Každopádně v uctívé vzdálenosti si sedla a čekala. Přitom mela upřené oči na nově příhozí. Lehce přitom mávala ocáskem a stříhala ušima do všech stran.

//počítá se i takhle lov ke zkušenostem? Just wondering
Adderstar
Adderstar

Mon Aug 20, 2018 1:40 pm
//Jop, počítá, Dark ^^
Tábor
Mírně se uculil, avšak názoru Našeptávač se nijak nevysmíval. Vlastně téměř každá kočka, co se přidá do klanu, má alespoň nějakou šanci takovou možnost dostat. Sám si přitom uvědomil, že by už měl vybrat svého nástupce. Stále měl dost času, ale plný počet životů už také neměl a něco jako zástupce by se mu rozhodně hodilo. Stále si však nebyl jistý a proto se to rozhodl ještě odložit. Přece to zas tolik nespěchalo, dokázal téměř přesně odhadnout, že ostatní klany jen těžko zaútočí na Říční - přeci jen jich bylo dost možná nejvíc a akorát by si tím ostatní zničily svoje šance.
"To chápu. Taky bych to jen tak nedostal z hlavy," pronesl slova, která sice nemohla udělat moc, ale i přes to si je nechtěl nechat pro sebe. Lehce mávl ocasem a přemýšlel, zda říct víc, ale Našeptávač naštěstí navázala na jeho slova sama. Opět lehce přikývl, taková válečnická slova ho vždy dokázala povzbudit ještě víc. "Rád něco takového slyším. Přeci jen, teď je ticho, ale nepředpokládám, že se po tom všem nastolil mír. Budeme potřebovat každou tlapu navíc," pronesl, ale dál se tím nezaobýval. Víc ho zajímala její odpověď na něco z minulosti. Byl trochu překvapený její odpovědí. Že by se přece jen spletl? Na chvíli se snažil vzpomínat, jestli i on neznal někoho s 'leaf' ve jméně, ale takové vzpomínání skončilo marně. "Jsi si tím jménem jistá?" zeptal se, skoro jako by chtěl, aby to byla jeho dřívější kamarádka. Už tak dlouho ji neviděl a Našeptávač byla jako její dospělá kopie. Ihned pokračoval, jakoby se mu zdálo, že neřekl dost. "Hrozně mi totiž tu kočku, se kterou jsem se tehdy u řeky setkal, připomínáš. Vzhledově i povahově. Nemůžu se zbavit toho pocitu, že jsi to doopravdy ty," tentokrát už nechodil okolo horké kaše a zmínil sebe na místě toho kocoura. Ale přeci jen, mohla to být jen náhoda. Když teď tak nad tím uvažoval, řekl jí vůbec jako učedník někdy své jméno?
Střihl uchem, když uviděl Darkfur a Silverleaf přijít do tábora. Kývl jako znak uznání za ryby, které přinesly, ale mávl ocasem, aby ještě chvíli počkala. Potřeboval tohle s Našeptávač dořešit.
Hvězdní
Hvězdní
Admin
Poèet pøíspìvkù : 17
https://warriorcatsrpg.forumczech.com

Mon Aug 20, 2018 1:42 pm
Po lovu ryb dostávají Darkfur i Silverleaf +1% ke zkušenostem lovu. Po úspěšném prozkoumání hranic zároveň obě získávají +2 body k čichu.
Silverleaf
Silverleaf

Mon Aug 20, 2018 9:12 pm
Tábor

Mlčky jsme dorazily do tábora. Položila jsem rybu na hromadu úlovků a přišla k Dark. Zívnu. Chvíli jsem pozorovala vodu a občas vodu a potom jsem unaveně odešla. Navštívila jsem válečnické doupě a vybrala si jeden volný pelíšek k přespání. Za chvíli jsem byla úplně tuhá.
Silver
Silver
Poèet pøíspìvkù : 5

Mon Aug 20, 2018 11:28 pm
// pardon za neaktivitu

Řeka - Tábor
Bez jakýkoliv výmluv či námitek se vydala k řece, trochu dál od tábora. Byl tu větší klid, hlubší řeka a v ní také nemalé ryby. Zastavila u kraje, mírně se přikrčila a začala sledovat ryby pod vodou. Jen co si jednu vyhlédla, připravila se ke skoku. Vymrštila se jako šipka do vody s roztaženými předními tlapami s drápy. Byla to spíše metoda pokus - omyl. Tentokrát jen škrtla o rybí tělo. Vyplavala s nepořízenou na břeh a svou taktiku opakovala. Na podruhé úspěšně. Oklepala z kožichu přebytečnou vodu a vyrazila za Adderstarem. Zastavila se na kraji tábora. Rozmlouval s jednou z koček, a tak se rozhodla, že je prozatím nebude rušit. Času má dost.
Darkfur
Darkfur

Fri Aug 24, 2018 9:25 am
TÁBOR
Darkfur začala nervózně mávat bilým koncem jeho jinak černého ocásku. Čekání ji sice nikdy moc nevadilo, ale tohle bylo dlouhé. Snažila se nějak zabavit, ale po nějaké době ji všechno omrzelo
Nejdříve pozorovala mraky, které skoro žádné nebyli. Pak se chvilku dívala na řeku, u téhle činnosti vydržela asi nejdéle. Pak si všimla nově příchozí kočky. Evidentně byla na lovu, protože přinesla rybu. Lehce jí kývla na pozdrav a prohlídla si ji. Smazdřejmě byla vyšší jak ona, ale to se dalo čekat. Dark se rozhdola ze bude lepší když změní polohu. Přece jenom tu seděla dost dlouho a začinali ji tuhmout tlapky. Tak si lehla na zem a tlapky si natáhla. Věnovala poslední pohled nově příchozí a pak se zase prohloubila do svých myšlenek s očima upřenýma směrem k řece. *je nás celkem dost to ne dobré* pomyslela si *když nepočítám Silverleaf a Našeptávače nebo jak se jmenuje, kterou jsme lovit neviděla, zda se, že všichni lovit umíte. Navíc Silverleaf se to snad brzo naučí. Je je jeste celkam mlada... období bezlisti kdy moc lovit nemůžeme, bychom mohli nějak přečkat * pomyslela si pozitivně *Kdy je vlasteně uplnek?* zarazila . Poslední dobou v noci se nedivala na oblohu
Silverleaf
Silverleaf

Thu Sep 06, 2018 1:52 pm
Tábor

Probrala jsem se do dalšího dne a po chvíli válení vylezla ven. Protáhla jsem se a vzala si z hromady malou rybku. Odnesla jsem si jí blíž k doupěti a nažrala se. Kosti jsem zahrabala a vyšla za skupinou, která zrovna jen tiše seděla.
Sponsored content

Povolení tohoto fóra: